tirsdag, januar 05, 2016

Dagbok 2016: 5.januar

Klokka er 18.00, temperaturen er minus 2,7 grader C, og i dag vakna vi til eit tynt snølag på markene.Snøen ligg enno.
Elles vakna eg tidleg, men pottetett nase og munn så tørr som Sahara. Følte at eg fekk ikkje puste.
Heldigvis har eg alltid ei drikkeflaske med vatn på nattbordet, såpass eg fekk liv i meg sjølv. Dette er ei rar forkjøling, best som eg trur eg er på veg til å bli betre, så blir eg verre i staden.
I dag har det vore ein ekstremt sløv dag. Mesteparten av tida har eg lege på sofaen og sove, eg har truleg feber sidan eg kan sove så mykje. Orka så vidt å vaske bad og kjøkken før middag. Nils gjekk tur ned på Kiwi og handla litt, eg er veldig glad for at han er så bra. Ei forkjøling går som regel over, så det er ikkje så mykje å bry seg om, når ein ikkje er arbeidsaktiv.
Det som var litt trasig i dag var at eg ikkje hadde lydbøker tilgjengelig, så eg måtte begynne om att på Linn Ullmann si bok......men for det meste har eg sove. Nils har sett skirenn, hopp etc. på TV.
I morgon skal Margrete til tannlegen, då blir Ingeborg med så vi får sagt ha det til henne før ho reiser tilbake til hovudstaden. Både Ingeborg og Margrete har hatt sykja, så dei risikerer ikkje å bli smitta.
Så snart eg blir litt betre i form, skal eg rydde ut jula.

Ingen kommentarer:

Dagbpk 2024: 17.mai

 Då er klokka 19.00 på sjølvaste 17.mai Det er enno sol og varmt ute, +22 grader har no, på føremiddagen var det oppe i + 28 grader, så eg v...