fredag, desember 04, 2015

Dagbok 2015: 4.desember

Klokka er 20.45, temperaturen + 5grader og akkurat no er det opplett. Før i dag har det regna litt.
Vi er nettopp komne heim frå konserten i Fosnavågen, den begynte så tidleg som klokka18.00, fordi dei skulle køyre konserten to gonger.
I dag hadde vi fått billettar på rad 4, og derfor ville vi gå inn nede, ein kan nemleg gå inn i konsertsalen både frå 1.og 2.etasje. Resepsjonen er i 2., derfor ville vi ta heisen ned. Og kva skjer, vi går inn i heisen, og eg står face to face, bokstavleg tala, med Didrik Solli Tangen. Like vakker som på TV- men altså veldig liten og tynn.Han smilte og nikka til oss.(Heisen er veldig liten, så det er sagt) Eg blei sittande midt på rada og såg han inn i ansiktet under konserten også.
Hovudpersonen og leiaren for konserten var Ole Edvard Antonsen, gjestar var Didrik ST og Elisabeth Andreassen. Med seg hadde dei ein musikar på keybord, ein bassgitarist og ein på slagverk. At Didrik er flink å synge visste eg jo, men at Elisabeth song så bra, var litt overraskande.Eg har jo sjølvsagt høyrt henne på TV, men ho er betre live. 
Ho hadde ein kjole i 50-talsstil på seg-eg likte den godt. Knekort med "vimpa"skjørt. Vimpa tyder ikkkje foldar men "bølger". Ole E A spelte på fem ulike trompetar og var med og song eit par gongar også. Det var mange julerelaterte songar, men ikkje berre det. Av mange høgdepunkt vil eg  dra fram  "O helga natt" med Didrik og "Gabrielas song" med Elisabeth.
Dette er fjerde gongen vi har vore på konsert i Fosnavåg, den første gongen var 4.desember i fjor. Alle gongane i regi av pensjonistlaget.
For ein gongs skuld har eg litt anna å skrive om enn husarbeid, men eg kan no nemne at eg støvsuga alle teppegolvet før middag og rydda fint på kjøkkenet.
Vi hadde gledd oss til ein god kaffikopp med kake til på hotellet, men i dag var det berre kaffi, kaker hadde dei ikkje. Eg spurde etter kaffisukker, og då fekk eg ei slik hylse med strøsukker. Det var nedtur- men det var FØR konserten.
Kjekt å komme heim så tidleg, men eg hadde no sett TV på opptak.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...