mandag, november 16, 2015

Dagbok 2015: 16.november

Klokka er  ca 16,  temperaturen ute er +7 grader C og det ser ut til at snøen på fjelltoppane smeltar litt etter kvart. Bilda har eg tatt berre for å dokumentere vêret, motiva er vel meir enn velkjende. Vi har stadig håpet om at lauvet skal falle av før snøen kjem. 
Ser at det blæs litt ute no, og at det truleg er sønnavind, så då blir det ikkje kulde. Det er litt vanskeleg å bestemme kva veg det blæs her, for fjella skiplar litt på retninga. Bilda var tekne ca. klokka 13, då var det litt sol somme stader oppe i fjellsidene. Ja, vi har ikkje "mist" sola enno her heller. Her er ho vekke berre 6 veker.
I dag hadde eg ein del ærend ned til Vik, eg var heilt bra i hofta og kneet før eg for, men hadde vondt begge stader då eg kom heim. Merkelig. 
Var på legesenteret og henta rekvisisjon på fysikalsk behandling, på biblioteket og leverte bøker og på apoteket og kjøpte medisin m.m. Ei lita runde i andre etasje på Amfi vart det også. Vi trefte somme vi kjenner, men vi var der før den store tilstrøyminga.
Eg sov dårleg sist natt, så vi tok tidleg middag, så eg kunne få meg ein liten blund etterpå. I dag blei det resten av fiskegratengen og attåt kaffien, ei stund seinare, åt vi dessert frå laurdag.
No skal eg stryke dukane som vart vaska i går, og så blir det vel ikkje så mykje meir gjort i dag. Nils driv på med eitt eller anna ute i garasjen-ikkje veit eg kva det er. Han lengtar etter å kome ut og fiske. No ligg båten vår på Matias sin båtplass, dermed er den synleg frå Web-kamera. Matias har tatt sin båt på land. Dermed kan han kontrollere at båten er på plass utan å reise ut i hamna.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...