søndag, november 22, 2015

Dagbok 2015: 22.november.

Klokka er snart halv fem. Temperaturen er minus 2 grader C. Det har vore ein fin dag, med snø og litt sol, men eg har vore inne. Nils har vore ute og moka snø både her og der til tross for at han ikkje er heilt i form etter fallet. Eg var dårlig i ryggen, så eg har vore relativt rolig, det er det einaste som hjelper. Eg hadde eigentleg lyst ut, men eg er som katten- skyr kulden. Sidan det er berre ei veke til advent, begynte eg å "pynte" idag. Adventstida er kort, kan ein like godt forlenge den litt. Eg har stroke og lagt på lilla løparar, puter etc, det er ikkje meir dramatisk enn det. Lys og stakar ventar vi litt med.
Middagen i dag var nokså utradisjonell til søndagsmiddag å vere. Nemlig spekesild- ikkje vanlig, men Carlo sild frå boks. Vi plar alltid diskutere om vi skal ha rabbestappe til, slik Nils er van med, eller kålstuing, slik eg vil ha. I dag vart det begge delar, sidan vi hadde rabbestappe att frå førre helg.
Etterpå la eg megm på sofaen med lydbok, og der vart eg liggande mens Nils såg fotballkamp. No er eg betre i ryggen.
I morgon skal er til Volda på røntgen. Eg har fått rekvisisjon på fysioterapi, men bad om å få ta røntgenbilde først, så eg hadde noko å vise til, elles  så risikerer ein at dei gjer noko ein berre blir verre av. Skal vere der klokka 12.00 og det plar ikkje ta mange minuttane, så eg reknar med at vi er heime att i løper av eit par timar, max. Blir vel litt handling på heimvegen når vi først er ute og fer.
Nils har moka vekk snøen på altanrekkverket -og på altanen, i fall det kjem mildvêr og regn. Då risikerer vi å få væta inn i huset.






I dag er fyller Rolf, broren til Nils 74 år. Han er den yngste i den syskeflokken. Vi gratulerer han med dagen !


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...