mandag, oktober 12, 2015

Dagbok 2015: 12.oktober

Klokka er ca 19.30. Temperatuuren ute er + 9 grader; det har vore ein nydeleg dag med mykje sol, men eg har halde meg inne. Når Nils er heime er det han som luftar Charlie, men no er det slutt på den moroa.
Føremiddagen i dag gjekk stort sett med til å rydde litt i huset og til å lage ein stor porsjon brennsnut pluss ein porsjon foccacia- brød.
Eg fekk også tid til å lese litt innimellom.
Margrete skulle studere litt etter skuletid så ho kom ikkje før klokka var halv fem. Charlie blei sjølvsagt veldig glad for å sjå henne, men trur han har likt seg bra her hos oss. Margrete blei ikkje så lenge, sidan ho skulle hente Amanda klokka 17.30. Men vi fekk no høyre litt frå hovudstaden; lenge sidan eg har vore der.
Etter at eg vart her åleine igjen, shina eg opp kjøkkenet, har ikkje gjort så mykje husarbeid mens vi har hatt hund.
Nils fekk ei nabodame til å køyre han bort og hente bilen vår, så no er vi ikkje billause lenger. Nils skal på møte i SV no i kveld. Eg skal sjå "Symesterskapet" på TV- det er det mest spennande og nervepirrande program eg veit, mykje verre enn den verste krim for meg som har symaskinskrekk. Og så er det Broen seinare i kveld. Ja, dagane går og går....

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...