torsdag, september 24, 2015

Dagbok 2015: 24.september.

Klokka er snart 20.30. Temperaturen ute er + 12 grader C og det regnar. Tidlegare i dag var det sommartemperatur, ca 19 grader, og opplett.
Etter litt surring her heime, eg rydda litt og strauk litt klede blant anna, tok vi ein tur til Volda.
Nils hadde plukka nokre plommer som Margrete skulle få, og så skulle vi kjøpe noko inne på Janus-utsalet, blant anna. Ja, og så måtte eg ha litt lestegarn. Så mykje fine ullklede til små barn som dei har no for tida. Synd vi ikkje har oldebarn å kjøpe til!Nils kjøpte seg to par sko inne hos Sko-Olsen. Det eine paret var av Ecco sin første modell.
Då vi kom heim åt vi spekemat og potetsalat, og tok ein liten pust i bakken før vi drakk kaffi.
Leigebuaren kom og ringde på; vaskemaskina virka ikkje. Nils var ned-han sjekka pumpa og der låg ein liten metalldings. Ja, ein har gjort diverse erfaringar i årenes løp. Så var sluken tett og han måtte ned og kjøpe noko å ha nedi-ikkje Plumbo, men noko anna. Så no får vi håpe det held ei stund.
Det blei litt stress, men han vart no ferdig før eg skulle i selskap. Eg dusja og vaska håret mens han reparerte.
På "Fru Svendsen" var alle borda dekka, og eg trur vi var 50 gjestar, minst. Det minte meg litt om Wenche Foss som inviterte 100 av sine nærmaste venner. Det var ei kjekk stund med mykje god mat og prat. Eg sat i lag med andre frå Velle så eg hadde no godt selskap. Det var mange taler, så eg sa berre nokre få ord då eg overrekte blomsterbuketten.
Der er ein voldsom akustikk der nede, store rom, og lite tekstilar, så tinnitusen blei litt plagsam. Det er ein bagatell.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...