onsdag, september 23, 2015

Dagbok 2015: 23.september

Klokka er 20.15, temperaturen + 13 grader. Det er overskya med litt regn av og til.
Nils har funne seg ein fotballkamp, og eg har ikkje så mykje interessant å finne på. Eg ser mest TV etter kveldsnytt, for eg tek opp diverse program og seriar. Eg las ut boka mi før i dag, men har ei andre eg kan begynne på viss eg vil, for eksempel kan eg lese ei papirbok. Ja, eg har mange mulegheiter. Strikketøy har eg også........(Aberet er at eg har litt problem med å sitte så mykje.)
I dag hadde eg to ting på programmet. Eg skulle skrive avisinnlegg og eg skulle støvsuge. Begge delar var gjort før middag.
No har vi ete makrell for siste gong denne sesongen-nok er nok. I dag hadde vi den kokt og kald med rømme og agurksalat. Vi har ete makrell mange gonger i sommar/haust, men i dag fann eg oppskrift på makrellkaker, så kanskje........(Fann oppskrifta på nettet, om nokon lurer).
Det blei ein liten middagslur før vi drakk kaffi. Det blir liksom så skymt når ikkje sola er framme, og då blir eg trøtt.
I morgon skal eg i selskap til ein tidlegare kollega. Fredag i gravferd til ein annan. Begge over 90 år.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...