fredag, september 25, 2015

Dagbok 2015: 25.september 2015

Klokka har passert 17.30. Temperaturen er + 10 grader C og det regnar ute.
Dette har vore ein litt spesiell dag. Det starta med gravferda til Ole Alnes klokka 11.00. Det var mykje folk i kyrkja. Der var taler og kranspåleggingar, sjølvsagt, og Børre Lødemel song og spela gitar, Jon Andreas Lødemel spela fele.Det var ein vikarprest som forretta, eg veit ikkje kva han heiter, men det er han som syng Johnny Cash. 
Veninnene mine og eg var ikkje med på gravplassen, og ikkje på minnestunda på bedehuset. I staden gjekk vi på Fugl Føniks og åt rekesmørbrød og drakk kaffi. Etterpå var nokre av oss på Kunsthuset og såg fotoutstillinga til Anne Hilde, dottera til eine veninna.Ho har tatt bilde med mobil, redigert dei og fått dei over på plater. Veldig flotte bilde var det. Til slutt gjekk Ellen og eg ned på Amfi, fordi vi skulle handle litt. Nils var der også, for eg hadde ringt etter han.
Så mykje sitting i løpet av to dagar, blir mykje for mykje for meg, så no er eg i grunnen heilt utslått. Har ete eit par doser med tablettar etter at eg kom heim, så eg håper å få det litt betre etter kvart.
No har Nils og eg ete steikt sei til middag, og kaffien er under oppseiling.
Sidan det atter ein gong er blitt fredag vil eg ønske alle ei god helg.
Bildet: Ole Alnes likte å male, og bildet som er trykt på songheftet har han sikkert måla sjølv. I dødsannonsen stod eit dikt med initialane hans under. Han skreiv nemleg dikt også. Han var ein mann med mange talent.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...