torsdag, juli 02, 2015

Bok nr.50 - 2015: Mørketid.

Mørketid
Et lik oppdages i en gammel, nedlagt internatskole utenfor Tromsø. Skolen har vært ubebodd i over 30 år. En tidligere elev har opplysninger om saken, men blir drept før møtet med politiet. Førstebetjent Aslak Eira avdekker raskt at alvorlige overgrep skjedde ved skolen, og utfordres samtidig av minner fra egen internatskoletid. Hjemsøkt av fortidens spøkelser får Aslak Eira enda en drapssak på bordet. Noen vil hindre at sannheten avdekkes, men polarmørket skjuler ikke alle spor.
...................................................................
No har eg endelig kome meg gjennom denne boka, det har tatt si tid, men det er mi skuld, ikkje boka si. Når ein les, somnar, les om att  etc. blir ikkje leseopplevinga som den skal, derfor vil eg ikkje uttale meg så bastant om denne krimromanen. Eg var heilt sikker på kven som var morderen på første CD-plata-men eg tok feil. Meir vil eg ikkje seie om innhaldet.
Opplesaren er berre heilt topp, så boka er vel verd å høyre berre på grunn av han. Det einaste som irriterer meg er at han seier "bestyrinna"-heilt konsekvent.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...