søndag, september 14, 2014

Dagbok 2014: 14.september.

Klokka er snart halv tolv. Ute er det +14 grader, og vi har hatt ein fin dag. Litt skodde før middag, men så klårna det opp. Eg var litt treig i dag, så vi kom oss ikkje ut før etter lunsj. Då køyrde vi bort til Hovdevatnet og gjekk tur. Gikk ikkje så langt som vi gjorde i vår, for då blei eg dårlig etterpå, men vi kom oss opp i krysset og fekk skrive namna våre i boka.
På veg opp trefte vi mellom anna ei veninne frå pensjonistlaget-ho er snart 90 år, men ho er sprek som ein ungdom. Eg trøstar meg med at dei fleste er IKKJE spreke.
I dag var Nils kokk og serverte ekte, gammaldags sjømannskost: "Erter, kjøt og flesk". Det var altfor godt, så vi åt altfor mykje, og etterpå drakk vi oss nesten i hel. Retten inneheld ein del salt!
Elles har det ikkje hendt mykje i dag. Eg låg på altanen og las bok ei stund, men då sola forsvann gikk eg inn att. Det er heilt håplaust når ein kjem bort i bøker som fenger ein slik at dei er vanskelige å legge bort. Men eg har no sett eitt TV-program også.
I morgon håper eg på å få gjort litt hagearbeid.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...