tirsdag, august 19, 2014

Dagbok 2014: 19.august

Klokka er 19.30 og temperaturen ute er 13,5 grader C. Det høljregnar ute, som det har gjort i heile dag. Grått og trist etter alt finevêret vi var blitt vant til. Men eigentlig trong eg litt innetid for å få gjort ting i huset.
Sidan Nils også har vore inne, fekk eg vaska og rydda resten av skapa og skuffene på kjøkkenet. Eg har ikkje heilt godt av å klatre så mykje, så han har hjelpt meg med dei øvste skapa. Ein annan ting er at han er "flinkare" å kaste enn eg er, han er ikkje så sentimental når det gjeld skåler og fat etc.
Heldigvis hadde eg fått att litt energi då eg vakna i dag, i går orka eg knapt å løfte ein finger.
Skulle ha vore ute og plukka plommer og berga dei i hus før dei blir øydelagde av regn, vi får sjå om det blir litt opplett i morgon.
Elles har eg ikkje gjort så mykje i dag, har lagt i hop klede og gjort slike heilt vanlige ting.
Eg søkte etter hjelp på FB; spurde kva eg skulle gjere med dei skitne semska skorne mine, og så følgde rådet til ei gammal veninne, vaska dei i maskina på ullprogram i lag med dongeri. Så langt ser dei heilt bra ut, og når dei tørkar skal eg spraye dei så dei blir tette.Eg har vaska sko i vaskemaskin før, med godt resultat.
No høyrer eg at Nils er komen att, han måtte ut på ein liten fisketur.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...