onsdag, mai 28, 2014

Dagbok 2014: 28.mai


Klokka er 19.45. Temperaturen er + 20 grader C og sola skin, som ho har gjort i heile dag. for oss som er fri og kan vere ute er dette bonusdagar!
Etter å laga ferdig ei kake, var vi ein tur på Amfi før middag. men vi var snare å kome oss heim att. Eg styrte litt ute, vatna, klipte kantar etc. og Nils vatna sukkererter etc. Vi åt ein tidlig lunsj som bestod av pølse med brød, og så la eg meg til å lese/sove på altanen, men Nils fann ut han ville gå ein tur i skogen.
Margrete og Erlend kom oppom mens Amanda var på generalprøve til ballettshowet, dei fekk også pølser med brød.
Eirik og "Lommerosk" skulle spele i ein nyopna park i Volda i dag klokka 17.00, men sidan Nils skulle på fotballkamp same staden klokka 18.30, høvde det litt dårlig. Han hadde avtalt med Hareidsgjengen for lenge sidan, Håkon skulle spele. Sidan eg har null interesse for fotball vart eg att heime. La meg ut att på altanen for å sole meg, men fann ut at eg måtte moppe over eit par golv til helga. Det blir fort mykje rusk inne når ein går så mykje ut og inn. Vêrmeldingane er gode langt framover , så det ser ut til at vi får ein fin forsommar i alle fall. Heilt OK for pensjonistar, og så får vi håpe det blir bra i fellesferien også.
I morgon fyller Amanda 14 år, men vi har utsett feiringa sidan det er så mykje anna som skjer for tida. Det er fire i familien som fyller år i juni, så vi får ta eit oppsamlingsheat.
Nils har stor tru på jordbærdyrkinga i år. Plantane ser fine og friske ut.
Ballblomen blomstrar.
Og vi kan nyte synet og lukta av naboens syrin.

1 kommentar:

solveig sa...

Vi får håpe på framleis fint ver i lanhelga og til skuleturane neste veke.

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...