lørdag, februar 08, 2014

Dagbok 2014: 8.februar

                                               Storebakken.
Klokka er 16.30, temperaturen ute er + 7 grader, det er overskya og opphaldsvêr. Begynner snart å bli kjedelig, dette vêret: Ikkje sol, ikkje regn, ikkje snø, ikkje vind, ikkje kulde.......kva slags vinter er dette? Faktisk er det ganske behagelig; lite å klage over.
Vi var litt seine før vi kom oss nedover i dag, eg skulle vaske håret og Nils skulle sjå OL (noko seg eg gir fullstendig blaffen i). Vi var ein tur på Amfi, og der trefte vi nokre naboar som kvar laurdag kjøper seg kake og kaffi på kafeen der. I dag slo vi oss i lag, og hadde det kjekt. Fordelen med å "feire" morsdag på kafe framfor å ha kake heime, er at då blir det med det eine kakestykket ! Og ingen restar.Trefte mange kjende som vanlig og så handla vi på Coop. Det var ikkje så mykje vi trong i dag.
Då vi kom heim gikk eg ein tur rundt Storebakken og hadde med meg fotoapparatet. Trefte litt folk også, og fekk vite at Starevegen har fått ein ny innvånar, ei lita jente. Det stod forresten i Møre-Nytt i dag.
Middagsmaten i dag var lettvint, nemlig kjøpepizza.
No slo Nils av TV-en, så eg får kanskje lese i den nye boka eg har begynt på. Det er eit lite ork, for den er på 17 CD-plater, men viss eg ikkje likar den får eg berre parkere den. Innimellom les eg ei anna bok, på papir, den heiter "Heil ved" og handlar om -ja, altså VED, saging, hogging, stabling etc. Den har for øvrig fått terningkast 6.Veldig interessant.
Hus nummer to i Millionærsvingen. Dei har teke opp att arbeidet der etter ein lang ferie.
Her ser vi så vidt det raude huset vår frå Olavsgata.
Begge desse husa har fått nye eigarar, med små barn. Det gjer seg her i pensjoniststrøket.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...