onsdag, januar 08, 2014

Dagbok 2014: 8.januar.

Klokka er snart halv to, temperaturen ute ca + 10 grader, det er skya, men opplett.
Kan ikkje tenke meg høveligare vêr å pusse vindu i.Vindua på stova vart ikkje vaska til jul, men i dag fekk dei ei renselse. Gjer det veldig lettvint: Ei bøtte med Zalovatten+ ein mopp, og så skylling med hageslange. Det var så fort gjort at eg like godt gjorde det ein gong til. Om det ikkje blir perfekt så er vindua reine om ikkje anna.
Men før eg kom så langt hadde eg shina opp kjøkkenet+ vaska steikomnen.
Og sidan eg hadde teke fram både bøtte og mopp vaska eg badet og kjøkkengolvet også. I morgon skal eg støvsuge, og så kan det berre bli helg. Eg har blitt skulda for å vaske "støtt"-det gjer eg absolutt ikkje, så no lovar eg å ikkje skrive om vasking på nokre dagar.
I morgon har Nils tenkt seg ut for å fiske, og så ser det ut til at vi skal få vinter! Nils har heile tida "spådd" at kulden kjem ved fullmånen, så får vi sjå om det stemmer.
Bilen er ferdig reparert, så no skal Nils GÅ ned og hente den, mens eg lagar middag. Pølser og potetstappe i dag.
Eg fekk bilde av foten til Rasmus i går, den var utan gips med mange svarte sting. (Han veit godt eg eg ikkje likar å sjå slikt.) I går tok han stinga, og fekk på ny gips som han skal ha i 14 dagar. Då kan han så smått begynne å belaste foten.
No skal eg ut og ta bilde av grøne plenar før snøen kjem. Ev.



Graset er grønare hos naboen. Også i januar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...