fredag, januar 17, 2014

Dagbok 2014: 17.januar

Klokka har passert 17.00. Ute er det + 1grad C og fint lettskya vêr. Men mørkt. I dag hadde vi sikkert hatt sola inn i stova ein eller kanskje to gonger om det hadde vore klårt. Det såg i alle fall slik ut.
Det har ikkje hendt all verda i dag, så dette blir berre "small-talk".
I dag sette vi i gang å montere tepperensmaskina - eg las i bruksanvisninga og Nils sette i hop. Det gikk i grunnen ganske greitt.
Etterpå støvsuga eg alle teppegolva før vi for ned på Amfi i 12-tida. Vi var trulig litt seint ute, for vi trefte ikkje så mange vi kjende. Pensjonistane er der helst tidlig på dag. Sidan det var litt ebbe i kjøleskapet, handla vi litt matvarer i dag, men det var ikkje så veldig mykje vi trong.
Eg var ikkje gira på å gå tur då vi kom heim, så det vart ikkje i dag. I staden laga eg god middag. Fann enda eit måltid i julelageret. I dag vart det kokt juleskinke med bernaise, poteter og wok-grønsaker. Opna ein boks ananas-det viste seg at den var crushed! Min feil - eg las berre på den spanske sida av boksen.
Måtte ligge litt på sofaen og kvile etter middagen, og så var det kaffitid. Det er ikkje så verst å vere pensjo....
Men det er noko eg saknar: FREDAGSKJENSLA-dette å tenke å at ein har fri frå arbeid i to heile dagar! Den følelsen får ein ikkje når kvar dag er "en herlig feriedag". Ønsker alle ei god helg !

1 kommentar:

Hildegard sa...

God helg og hels til Hareide.

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...