torsdag, januar 16, 2014

Dagbok 2014: 16.januar

Klokka er 15.00, temperaturen ute er minus 3 grader C og det er overskya.Vi var spente på om vi fekk sjå sola i dag, og det hadde vi nok fått, om der ikkje hadde kome skyer i vegen. Merkelig med skyene-dei legg seg ofte akkurat fram for sola. Tok bildet i 11-tida. Når ein tek bilde rett mot sola, blir resten veldig mørkt. Eg har lagt på ein god del lys, likevel ser det skymt ut.
I dag hadde eg to jobbar på timeplanen min, eg skulle vaske golv og skrive referat. Vaske er greitt, men skrivesperra melder seg alltid. Derfor tok eg golvvasken først, og då gikk skrivinga som ein leik. Men det tek mykje lenger tid enn eg trur på førehand.
Så det vart tid for middag då eg vel var ferdig. Vi steikte sei i dag, to dagar med graut gjer at ein får lyst på "skikkelig" mat. No skal vi ha oss ein pause, men i løper av ettermiddagen/kvelden får vi prøve å pakke ut tepperensmaskina som Nils henta på posten i dag. Eg bestilte den på nett. Før har eg brukt å leige maskin, men då er det gjerne dags-eller timeleige, så det blir litt travelt. Når eg har maskina i hus, kan eg rense over fleire dagar, og kanskje litt oftare enn før. Rasmus har same sorten og dei er fornøgde med den. Vi har mange teppegolv og eg er veldig fornøgd med det. Det er bra for tinnitusen blant anna.
No begynner det å minke i kjøleskapet så vi må handle anten i kveld eller i morgon.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...