tirsdag, oktober 22, 2013

Dagbok 2013: 22.oktober

Klokka er snart 19.00. Temperaturen ute er +13 grader og det regnar. Temperaturen har eg ikkje noko å utsette på, men regnet likar eg ikkje.
Vi har vore litt sløve i dag også. Nils var først til Vik og klipte seg, etterpå var vi nedom Clas på Amfi og kjøpte ny brødristar, noko eg er heilt avhengig av. Eg kjøper alltid ein billig sort, for dei blir stygge etter ei stund, heilt uavhengig av pris.
Vi hadde ikkje lyst å sitte heime og kure heile dagen, vi ser aldri TV på dagtid, for eksempel, og arbeidslysta mi var laber. Nils foreslo at vi kunne ete middag i Volda, og eg seier aldri nei til slike forslag. Men først tok vi ein shoppingrunde på Spinneriet og på Møre konfeksjon, så no har eg klede til jul. Siste tre åra har eg kjøpt ny tunika til jul, så brukar eg dei på møte i pensjonistlaget t.d. Må ha litt å variere med.
Middagen på Landscape var heilt OK, men maten der er ikkje så veldig spennande. Vi kjøper alltid kinesisk, men dei har norsk mat også. Der er alltid mange pensjonistar, praktisk sidan kafeen ligg under same tak som Coop.
Etter at vi kom heim har eg berre stroke litt klede og gjort litt småarbeid.
I går kveld etter at eg hadde skrive på bloggen, shina eg opp kjøkkenet litt ekstra. Blant anna vaska eg steikomnen, og for ein gongs skuld hadde eg funne ein steikomnrens som virka godt. Den var av merket Jif. Det kan no vere eit tips til spesielt interesserte.
Eg har lese ganske flittig i det siste, sidan eg har ei MP3- plate på vent, den kan eg ikkje legge inn på maskina, så då må eg bruke Walkman, og det kan ta si tid å lese når eg ikkje kan gå med boka på øyret heile tida.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...