tirsdag, mai 28, 2013

Dagbok 2013: 28.mai

Klokka er snart halv ni, ute er det lettskya og + 20 grader. Hadde eg vore litt betre til beins skulle eg hatt meg ein tur ut i vår-/sommarkvelden.Veit ikkje kva max temperaturen var i dag , men eg trur den var rundt +26 grader.
Vi vakna til strålande sol i dag og eg hadde som ein plan om å få gjort noko ute i hagen, der er det mykje som står på vent. Men først måtte vi kjøpe frø og plantar. Etter å ha vore inn på nesten alle butikkar i Ørsta, fekk eg endelig tak i blomkarsefrø til å så nedafor garasjen. Skulle ha nokre sommarblomster å plante i beddet ved garasjen også, men fann ikkje det eg var ute etter. Alle rosetrea som står der, er døde og mykje anna også. Etter ein liten diskuskon blei vi i kveld enige om å gjere bedet smalare, eg vinn ikkje over å stelle alle bed etc.og Nils har nok med åkrar og plen. Så no har vi ein plan. Dermed vart det ikkje til at eg planta dei tre plantane eg kjøpte i dag.
Vi hadde att ball frå i går, som vi hadde til middag. Det er ein mettande sort, så det passa bra at det kom litt vind og skyer, såpass vi kunne ligge på altanen og sove middag.
Vi jobba litt i hagen etterpå, men motivasjonen er litt laber; fekk i alle fall sådd blomkarsen.
I morgon skal Nils til Ulsteinvik på fotballkamp mens eg er på pensjonistmøte. Han skal vere i lag med Hareidskarane og ha med seg Eirik herifrå. Margrete skal køyre Amanda til Ørsta på ballett, det er fullt køyr med dans no fram til helga. Då er det vårshow.Så det blir ein travel bursdag for 13-åringen.
Det er siste pensjonistmøtet før sommaren, så no får også vi pensjonistane ferie.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...