onsdag, desember 26, 2012

Vêrmelding 26.12. 2012

Klokka har passert 19.30. Temperaturen ute er så vidt over 0 grader C og det har kome litt snø.Ein gong måtte finevëret ta slutt.
Eg har nettopp sett meg ned etter å ha tømt ei oppvaskmaskin og fylt den igjen og så vaska opp resten med hand. Same kor gale her ser ut, så går det ikkje lange stunda før det meste er i orden igjen.
I vår familie er det tradisjon å samlast her 2.juledag. Det er også ein tradisjon at vi serverer Stroganoffgryte sidan den kan lagast neste ferdig på førehand.
Etterpå hadde vi diverse dessertar og kaker. Og før gjestane reiste fekk dei enkel kveldsmat. Det er også ein tradisjon at vi kjøper inn mykje meir enn det som går med. Ja, vi har nok mat langt ut i det komande året. Nokon som kjenner seg att.
No skal vi slappe av resten av kvelden. Håper der er mange bra program på TV.
Vi har sjølvsagt hatt det hyggelig i lag med døtrene med familiar, berre synd Rasmus er så langt borte, men ei trøst er det at vi nyss har vore der på besøk.(Bordet er dekka til 11, dei to eldste gutane kom seinare. Dei har mange jern i elden.)

1 kommentar:

solveig sa...

Takk for oss! Det var ryddig og fint då vi kom! Og det tok ei stund før vi vart svoltne att.

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...