lørdag, august 11, 2012

Vêrmelding 11.august - 2012

Klokka er 0.20,temperaturen er om lag som i går,og vi har hatt ein dag til med fint ver, i alle fall sett med vestlandske auge. Temperaturen har lege rundt 20 grader C, og det har vore lettskya opphaldsver og ein god del sol..
I dag kom det ein stor bil inn på tunet , og blei ståande her og dure heile dagen. Han fylte eit slags skum mellom huset og bakken (her er ikkje kjellar) som skal isolere mot radongass og kulde. Det er eit relativt nytt stoff, så det blir spennande å sjå om det svarer til hensikta.
Eivind var på sommarskule i dag også; Rasmus, Nils og Ingar var ute, mens Vebjørn og eg rydda og støvsuga inne og Wenche var i byen og handla. Seinare steikte W. ein diger haug med pannekaker og tilsvarande mengder med flesk. Etter middagen og ei lita pause, var vi i Bjørneveien og drakk kaffi og spiste kaker.Som de forstår blir vi godt fora og har det bra på alle måtar. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...