lørdag, juli 21, 2012

Vêrmelding 21. juli 2012

Klokka er 21.00. Temperaturen er + 12 grader og det REGNAR. Det har det gjort i heile dag. Det einaste positive er at det ikkje er fullt så kaldt som det var i går kveld, då var det så vidt litt over + 5 grader. Men same kor det er, så nyttar det lite å klage.
I dag har det ikkje skjedd  mykje. Vi var på ei lita handlerunde før middag, og då møter ein i alle fall folk ein kjenner og kan slå av ein prat.
Til "middag" i dag hadde vi loff med heimelaga fiskepudding, krepsehalar og majones. Vi har det privilegiet når vi berre er to i familien at vi kan ete akkurat det vi vil.
Elles har eg laga ei kake, Nils har sett fotballkamp og eg har lese i lydboka mi. Har strikka litt også, men det blei ikkje så mykje av det.
Det kjedelige bildet over la eg inn av ein bestemt grunn. Då eg såg nedover blogginnlegga mine, kunne ein få det inntrykket at her har vore mykje fint ver. Det har det altså ikkje.
Rasmus ringde i dag, dei har hatt fint ver heile ferien, dei reiser dit som vêret er bra! Men så bur dei laglig til også! I kveld skulle dei Bruce-konsert i Oslo. Der er også tre gutar frå Hareid, men det skal vel godt gjerast at dei finn kvarandre.
I morgon er det som kjent den 22.juli med alt det fører med seg av minnemarkeringar på "live" og på TV.

Ingen kommentarer: