fredag, januar 27, 2012

Vermelding 27.januar - 2012

I dag er det lettskya, fint ver. Klokka er no 15.15 og temperaturen er + 3 grader C. Bildet er tatt for ein times tid sidan, då var sola framme. I klårver har vi no sola ganske lenge på føremiddagen, og så kjem ho att ein tur litt seinare.
I dag har vi vore ein tur til Vik og handla, og eg har laga til ei kake som vi skal ha med til Hareid i morgon. Då skal vi feire 18-årsdagen til Håkon litt på etterskot. Forrige helg var han med HØDD til Sogndal og spela fotball.
Det skal visst bli skikkelig kaldt snart. Det toler vi nok, men dessverre har det minka stygt på snøen, så sparkføret er ein saga blott. Det beklager eg!
Eg begynte å strikke på ei hue til meg sjølv i går, men måtte ha meir garn, så det kjøpte eg i dag. Eg strikkar i dobbel Alpakka, men kunne tenke meg eit skjerf i enkelt garn. Nokon som har eit lett mønster?
Oppdagar at eg har strikka så lenge på lester etc. at eg er blitt litt slurvete, strikkar ikkje så pent som før. Det kan umulig ha noko med alderen å gjere ?
I dag er det fredag igjen, og eg ønsker alle ei god helg.

1 kommentar:

solveig sa...

Du kan sjå eit par mønster som eg har.

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...