mandag, januar 30, 2012

Vermelding 30.januar 2012

Klokka er vel halv fem. Det har vore nydelig ver ute i dag også, med sol innomellom. Temperaturen er no ca minus 4 grader C. Bildet har eg tatt av himmelen i vest, men det er ikkje så mørkt som det ser ut. (Telefonledningen har ein tendens til å komme med når eg tek bilde i den retninga.)
I dag gikk Nils morgon-/føremiddagstur fram i Nupen utan meg. Han skulle finne att dei gamle turkompisane sine. Eg nytta høvet til å vaske gpolv, henge opp klede og gjere diverse anna husarbeid. Til middag laga eg sei og grønsaker i form, men eg tykte ikkje det vart så godt som den seibiffen eg plar lage. Elles har eg strikka ferdig hua mi mens eg las i Knausgård-boka. Vegane er så strødde at det ikkje er råd å bruke spark, så då er det ikkje så kjekt for meg å gå ut. Trur forresten hofta mi har godt av ein kviledag. Har planar om å strikke eitt eller anna skjerf-liknande av garnrestane frå hua, men er ikkje så motivert. Skal kike inn på "Strikkemor(o)" sin blogg og sjå om eg finn noko fristande.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...