onsdag, juli 06, 2011

Vermelding 6.juli-2011

Klokka har passert halv 9, sola skin enno, men om ikkje lenge er ho vekke her hos oss, mens ho skin vidare på andre sida av fjorden.
Temperaturmålaren står på + 25, men det kan vere litt feil, for så seint på dag kjem det sol på baksida av huset også. Uansett så har det vore ein nydelig og varm dag.
Føremiddagen vart kort, eg skulle vere på møtet klokka 13.30 og før det måtte eg ein tur på biblioteket.Då eg kom heim frå møtet,var det å legge "siste hand på" middagen. Eg hadde kokt makrell før eg for, som vi skulle ha kald med rømme og agurksalat. Til dessert hadde karane kjøpt jordbær og fløte, så det vart eit herremåltid som passa for ver og årstid.
Etter middag skulle eg ligge på solsenga og lytte til lydbok, men det vart rett og slett for varmt på altanen. Vi har liksom ikkje vent oss til sommartemperaturen enno.
Heldt meg inne ei stund, men la meg ut att då det hadde kjølna litt. Slike dagar må ein berre nye, utan å ha dårlig samvit for at ein ikkje "gjer" noko.
I morgon kjem Solveig og Olaug innover og hentar Håkon, då tek vi sikte på å servere steikt makrell så framt dei får tak i slik fisk i kveld. Håkon er like glad i fisk som besteforeldra, så maten er ikkje noko problem.

1 kommentar:

solveig sa...

Eg har kalla Håkon gourmetguten. Heilt frå han var liten, har han hatt sans for "vaksen" mat.

Dagbok 2024: 4.mai

Dette bildet er tatt i dag.  Klokka er no 17.23, temperaturen ute på trappa er + 22grader C, sola skin og det har ho gjort i heile dag. Kjem...