mandag, juli 11, 2011

Vermelding 11.juli-2011

Klokka er 14.45, temperaturen er 18 grader, det er overskya og regnbyger. Innimellom kjem sola fram.
No har vi nettopp ete middag, og etter all fisken, smaka det godt med Taco i dag. Real Hot!
Før middag hadde eg ærend på biblioteket, for eg var tom for lesestoff. Fann ikkje så mykje i hyllene, men då eg fekk snakke med sjefen, hadde ho ei bok på lur til meg. Elles raska eg no med meg noko + eit par filmar. Greitt å ha på ein regnversdag. Så mens Nils kviler middag, skal eg rippe bøker og få dei inn på MP3-spelaren, no likar eg det mykje betre enn den gamle Walkman-en. Den er eigentlig ikkje så gammal, for eg har slite ut mange, men den er litt gammaldags etter kvart. Elles sit eg helst framfor datamaskina og spelar av bøkene der, mens eg strikkar lestar til "julelageret" mitt.
Vi var ein tur på Plantasjen og såg etter sukkulentar, men dei hadde  nesten ingen ting.Det same var tilfelle tre andre stader eg var innom. Nei, eg må nok til Hildenes gartneri på Eid, der har dei stort og godt utval.Fall for freistinga å kjøpe meg ein liten orkidé, så no har eg igjen 6 stk som blomstrar.
Naboen har hatt barnebarnet på besøk. Ho har tatt intensivkurs på køyreskulen, og fekk lappen i dag.Vi gratulerer!
 Eit fullt nett med lydbøker, høyrespel og filmar vart med heim i dag. "Slumdog Millionaire" har eg lese før.Filmen "The Lover" lånte eg fordi eg har lese boka, men kanskje har eg sett filmen også? Hukommelsen er ikkje så mykje å stole på, så eg tek heller med meg for mykje enn for lite.
 Ny sørvis frå biblioteket. Dette plastnettet sette eg virkelig pris på. Fargen er lett gjenkjennelig, men logoen minner mistenkelig om ein annan "institusjon".

3 kommentarer:

solveig sa...

Vart nysgjerrig på kva bøker du har lånt!

solveig sa...

Melder meg på Kjetil Try si bok.

Besta sa...

OK. Eg var litt i tvil om eg hadde lese den eller ikkje, men kom til at det var Lahlum si bok eg hadde lese.

Dagbok 20 24: 3.mai

 Klokka er no18.30, temperaturen ute er + 20 grader. Det har vore ein strålande dag, med sol frå klar himmel. Eg har vore her åleine heile d...