torsdag, juni 23, 2011

Vermelding 23.juni - 2011

  Avslappa jonsokfeiring i Starevegen med Olsenbanden på DVD og bål i omnen.

Klokka er 17.00. Nils har nettopp køyrt dei to ballettjentene på øving.Ute har det vore regn og skodde i heile dag, no er det litt lysare. Kaldt er det også, så det er tvilsomt om det blir jonsokfeiring ute. Men vi har pølser og brød+brus og godteri heime, så vi skal no kose oss uansett.Ute er det om lag + 13 grader C.
Ungane sov godt og lenge sist natt, trur dei sov til nærmare 10 i dag. Sikkert godt å slappe skikkelig av etter alt som har skjedd på tampen av skuleåret, med avslutningar og styr både her og der.
I dag var vi på shoppingrunde f.m. Først var vi på El-kjøp, der vi kjøpte ein rosa radio/CD-spelar og ein ny varmeomn til datarommet. Den gamle virka ikkje lenger. Det er mykje interessant å sjå på slike butikkar, både for små og store. Etterpå var vi på biblioteket, der Birgit hadde lagt til side den siste Mo Hyder -boka til meg. Det var bra, for den boka eg lånte for eit par dagar sidan hadde eg lese for lenge sidan. I papirutgåve-det var derfor eg ikkje kjende den att.Ingeborg møtte oss på Amfi og blei med oss heim; middagen i dag blei "heimelaga" Grandiosa. Den er slett ikkje så verst.
Ingeborg og eg i fellesskap skulle kjøpe billettar på nettet, og alt var i orden, billettane låg på skjermen, det var berre å printe dei ut. Det var berre det at printeren ikkje er tilkopla laptoppen, og då vi skulle prøve å "fikse" det slik at vi fekk overført billettane, miste vi heile sulamitten.Vi har sjekka banken og beløpet er trekt frå kontoen, så eg sende ein mail til Kulturhuset og spurde om billettkjøpet var registrert der. Har ikkje fått svar enno.På ein eller annan måte må vi no finne ut av det.
Mesteparten av morgondagen går med til dansing for Amanda sitt vedkomande; Erlend er fullstendig hekta på data, så det er ikkje lett å lokke han vekk frå maskina. Vi lånte eit par filmar på biblio i dag, men det blir no berre frå eine skjermen til den andre.No ser eg nesten sola ute, og det ryk både her og der. Det skal vere jonsokfeiring på Vikemarka skule, så dit kan vi fare viss vi har lyst og veret ikkje er altfor guffent.
Håper at dei som er på Kongsberg har betre ver enn vi og at dei kosar seg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...