søndag, mai 22, 2011

Vermelding 22. mai - 2011

Klokka er 13.15, temperaturen er + 18 grader C og det er overskya opphaldsver. Med andre ord, slett ikkje verst. No har eg ikkje vore ute for ei dør enno, men det kan vi lett ordne på.Eg får dessverre ikkje brukt den nye regnkåpa i dag, men det kjem vel fleire regnversdagar på sikt.
Etter eskapaden i går vart eg inspirert til å vaske og rydde kjøleskapet i dag, og fekk flytta den "farlige" hylla heilt ned. Det var denne delte hylla som var årsaka til syltetøyulykka i går.
Elles har eg rydda litt i huset, som vanlig, og så har eg laga middag som vi skal nyte om ei lita stund. I dag skal vi ha hjortesteik. Hadde ei lita steik att av hjorten vi kjøpte i fjor haust, elles er det sjelden eg lagar steik når vi er berre to. Trur den skal smake godt.
Komande onsdag er eg invitert på "fest" i Bondalen pensjonistlag, i lag med resten av styret her, har enno ikkje bestemt meg for om vi skal fare. Skal ha meg ei ringerunde til resten av styret når det lid på dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...