tirsdag, mars 08, 2011

Vermelding 8.mars 2011

Klokka er 14.00, temperaturen mellom +4-5 grader C. Det er berre litt regn, og vinden er ikkje så sterk enno. Ser fram til at det skal plystre litt rundt novene, men ønsker sjølvsagt ikkje verken skadar eller ulykker på grunn av veret. Vermeldinga byr på orkan. Skulle gjerne vore ut på Flø ein slik dag, men det er tryggast å halde seg inne, trur eg.
I dag har eg tatt bilde av flyplassen og vindpølsa. Vi var nemlig ein tur på El-kjøp, der vi kjøpte ny mikrobølgeomn, blant anna. Etterpå var vi innom Coop og handla litt småtteri. Eg er glad vi ikkje har store tre i nærleiken viss orkanen skulle finne på å komme heilt hit inn.
Til lykke med kvinnedagen alle damer! Send ein tanke til dei som har kjempa fram rettane vi har i dag, og til alle dei som enno ikkje har den fridomen som vi har her i landet! Mor mi vart fødd i 1904, då hadde ikkje hennar mor stemmerett. Stemmeretten for kvinner i Norge vart innført i 1913, ikkje så lenge sidan, sett i historisk perspektiv.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Gratulerer med dagen og med ny mikrobølgeomn. I dag har eg halde meg innadørs heile dagen, litt av eit vér.
Eidabesta

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...