tirsdag, februar 22, 2011


Klokka er no13.45, temperaturen er minus 2,5 grader, C og veret er like strålande som det har vore. Kanskje er det siste dagen vi har det slik i år? For min del kunne det fine, kalde veret vart ei stund til, slik at eg fekk halde fram med sparkturane. Eg nyt å få vere ute når veret er slik.
I dag har vi ikkje gjort så mykje "fornuftig"- viss ikkje det fornuftigaste ein kan gjere, er å vere ute i sol og frisk luft ?
Først var vi ut i Grepalia og såg til huset som Nils passar, det var der eg tok bildet. Etterpå var vi på fot-og sparktur rundt på heile Vallabøen og trefte folk som vi kjende og som vi ikkje pratar med kvar dag.Blant anna vart eg kjent med mormora i huset nedanfor oss. Ho er frå Kjøllesdalen og kjende tremenningen min som bur der. Vi har ikkje helst på det unge paret som har flytta inn der nede enno, det er liksom om sommaren vi har kontakt med naboane.
I dag er det 21-årsdagen til Audun, den nest eldste av barnebarna.( Hugsar enno kor det styrtregna den dagen han vart fødd!) No studerer han jus i Oslo på andre året. Han har nylig vore på studietur til Sør-Afrika, og i fjor var han til Texas. Det er fint for dei unge å komme seg ut i verda - kanskje får dei augene opp for kor bra vi har det her i landet då?
No må vi vel finne oss noko til middag, det blir vel restar frå i går.
Eg "oppdaterte" datamaskina i går, så no har eg problem med å få til bloggen slik er plar-eg lærer aldri!

1 kommentar:

Hildegard sa...

Ja, flotte dagar, men her er det framleis kaldt, ca minus 12 gr om natta, hadde sola frå 13.00 til 15.30 i dag. Gratulerer med Audun!

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...