tirsdag, januar 18, 2011

Vermelding 18.januar 2011

Klokka er snart 12, temperaturen er + 2 grader C. Akkurat no er det opplett, men for ei lita stund sidan sludda det.I dag skulle vi eigentlig ha sett sola inne i stova her klokka 9.50, men akkurat då var det ei diger svart sky framfor sola. Klokka 12 skal sola vere midt på Melshornet, men det blir det vel ei stund før vi får sjå.
Nils har tatt fram linene sine og begynt å egne. Han puttar dei ferdg egna linene i frysaren, så er dei klar til bruk når veret slår til. Eg er veldig glad i sei, men skal eg ha skikkelig kokefisk, er lettsalta lange favoritten. Han brukar å få lange på linene. Eg driv som vanlig og ryddar, støvsuger, vaskar etc. I dag skal vi ha diverse restar til middag. Vi har som plan å "ete ut or frysarane"-det trur eg er eit langsiktig mål, for som dei fleste andre kjøper vi stadig litt attåt.
I kveld skal eg på pensjonisttreff på Velle skule, det plar alltid vere kjekt å treffe gamle kollegaer, og no er eg ikkje lenger blant dei aller yngste pensjonistane.Litt synd i grunnen.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...