torsdag, desember 09, 2010

Vermelding 9.desember 2010

 
Klokka er 12.45, temperaturen minus 1 grad, og det snør og snør. Det har kome minst 30 cm nysnø sidan i går kveld, og Nils måtte starte dagen med snømoking. No er han ute og ser til båten. Det er meldt kraftig regn, før det skal bli gnallkaldt igjen, så det er best å vere føre var. Kan ikkje hugse at vi har hatt så mykje vinter før jul før, men ein gløymer lett. No er det ikkje verst for oss som ikkje må opp i gryotta for å komme oss på jobb, såpass forstår vi. Det er mange fordelar med å vere pensjonist.
Eg har støvsuga og rydda i huset mens Nils har vore vekke, for i dag MÅ vi ned og handle.Kanskje må vi til Volda også, for eg manglar garn. Middag har vi att frå i går, så det slepp vi å tenkje på.
Seinare: NIls kom att med fersk sei, men sidan eg hadde varma opp att maten frå i går, blei det ikkje kokt småsei i dag. Den smakar sikkert bra i morgon også. Handlerunda er utsett til i morgon, blir berre ein tur på nærbutikken etter det viktigaste i dag. Nils har ein del sei å filetere.Godt å få mat i hus !
Beskjed til Erlend: Eg vann ikkje på Samlagets adventskalender i dag heller, men sende inn på nytt , så blir det kanskje ein bokpremie i morgon?

1 kommentar:

solveig sa...

Her har det vore regn i lufta i dag.

Dagbok 2024: 28. april

Klokka er no 22.10, teperaturen ute er + 10 graderC  og vi har hatt fin ver i dag. Den siste snøen som kom i fjella smelta sikkert i dag. Eg...