onsdag, november 25, 2009

Bok nr.77: Kniplingenes hemmelighet.


De kan lese om boka på denne bloggen.

Dette er ei "mangfoldig" bok, og eg veit sannelig ikkje kva sjanger eg skal plassere den i.Eg vart "sjangerforvirra", som så ofte før.Det nærmaste eg kan komme, er psykologisk roman, men heller ikkje det dekker.
Når ein reiser lite, kan det vere eit alternativ å reise i bokverda. Denne gongen kom eg til Salem i Massachusetts-og der har eg aldri vore før. No har eg lært at byen er ein gammal hamneby som er kjend for hekser og kniplingar. Begge delar spelar ei stor rolle i boka.
Sjølve historia er både fantastisk, til tider spennande, og interessant.Det som øydelegg (særleg når ein les lydbok) er at boka er så rotete skriven. Best som vi er her, så er vi der, i notid og fortid. Og så kjøper eg ikkje heilt slutten.(Ikkje alt det andre heller).Det mest finurlige med boka er at eg-personen seier tydelig ifrå om at ho lyg heile tida, men når ho fortel historia si, trur eg likevel på henne.Eg må vere bra lettlurt.
No vart eg ikkje så forskrekka som ho andre som skriv om boka på bloggen sin; men les meldinga hennar,den er bra, og finn ut om du kan tenke deg å lese boka.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...