I dag var eg invitert til ei av naboane til lunsj, så Nils nytta høvet til ein fisketur. Han fekk nokre seiar, ei lita lange og to fine torskar. Så i dag blir det fersk torsk og lever til sein middag. Denne retten er det lenge sidan vi har hatt, til tross for at vi et fisk/fiskemat 4-5 dagar i veka. Vi gledar oss!!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Dagbok :Julaftan 2024
Kvit jul i vinduskarmen Julaftan kl 22.54. Eg kom nettopp heim frå Hareid, der eg har vore i kveld....
-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka er no16.42, temperaturen ute er +24 grader, Det har vore ein fin dag, og den vart finare etter kvart. Bildet over tok eg på føremidda...
-
Klokka er no17.14, temperaturen ute er + 16 grader,det er mest overskya men opplett og fint ver å gå tur i. Eg kom nettopp att frå ein tur p...
5 kommentarer:
Ja dette vart nok festmiddag, og sikkert ei god middagskvild etterpå.
Eidabesta
Ein av mine absolutte favorittar!
Middagskvilda måtte vi kutte ut sidan det vart så seint, men det held hardt!
Fekk lyst på!
Det blir forhåpentlig fleire torskefangstar utover hausten/vinteren.Eg for min del likar best det vi kallar "påstråla" torsk, dvs. salta natta over.
Legg inn en kommentar