Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Det er berre ei lita stund sidan eg tok dette bildet. No ser det ut til at vi skal få skikkeleg fint ver igjen, slik vi hadde søndag for ei ...

-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka er no16.42, temperaturen ute er +24 grader, Det har vore ein fin dag, og den vart finare etter kvart. Bildet over tok eg på føremidda...
2 kommentarer:
Det var litt av ein fisk, nok til mange sei-biffar og kanskje litt sei-kaker også. Vi fer ein tur til Florø i morgon, eg skal til kontroll hjå augelege. Tek kanskje heimturen via Førde.
Eidabesta
Ja, det er lurt å lage ein "tur" ut av slike ærend.
Seien er vel forvart i frysaren på Hareid. Vi hadde med oss kald, kokt makrell då vi var ut att med ungane i dag.Det var eit herlig måltid som vi åt i lag med Roma-fararane..
Legg inn en kommentar