torsdag, mars 14, 2024

Dagbok 2024: 14.mars






Klokka er no 16.42, temperaturen ute er +6 grader og det regnar litt, det har regna meir før i dag. Ja, alt er no betre enn snø på denne årstida. I dag var vi på trening Marit og eg, og så var vi på KIWI og handla etterpå.Det var tredobbel trumf i dag, så vi måtte vere om oss. 

Eg venta Einar på besøk i 14-tida, så eg laga til litt mat etc. til han skulle komme.

Det skulle ikkje vere middag, men det vart nesten det, når eg steikte(ferdigkjøpte ) karbonadar,og løk og hadde brød til. Einar kom som avtalt, og med potteplante i gult og to store bukettar med gule tulipanar. Det var bursdagsgåve på førehand.

Vi åt godt, og så vart det resten av gulrotkaka til kaffien. Einar skulle lære meg ein måte å ta bilde på og få dei ut. No har eg prøvd teknikken utan å få det til,så eg sette inn eit av prøvebilda til Einar. Derfor står alt rotet på bordet-så slik vart det.

Etter at Einar hadde fare, rydda eg og vaska opp litt, så no har eg gjort nytte for meg i dag også. I morgon blir det heimedag og fredagsvask.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra fri...