fredag, januar 26, 2024

Dagbok 2024: 26.januar.


 Klokka er no 16.37, temperaturen ute er +4 grader C og det regnar. Så dagen i går vart berre eit lite solsteif. Eg diskuterte veldig lenge med meg sjølv i dag; skulle eg ta fredagsvasken -eller skulle eg køyre på VØR ?

Eg bestemte meg på å ta fredagsvasken i alle fall, og så sjå kva det vart til vidare.
Ja, det vart som eg tenkte, då eg var ferdig å vaske var det berre å gjere seg klar for VØR.
Eg har køyrt rundt med "boss" heilt sidan jul, og no ville eg kvitte det. Den dagen eg braut handa hadde eg streva med å få eit teppe inn i baksetet, eit heildekkingsteppe frå gangen nede, og så hadde eg diverse bak i bagasjerommet, men der var det eigentleg plass til meir. Men eg tok i alle fall og køyrde med det som var i bilen. 
Då eg køyrde forbi ho som sit i luka sa eg kva eg hadde og spurde om det ikkje var gratis. Det kom an på kva det var, og kven som var der, sa ho. Eg køyrde no inn på løda som eg kallar det, og der kom det straks ein veldig hyggeleg mann og eg spurde om han kunne hjelpe meg med teppet, og det gjorde han, etterpå sortete han det andre som eg hadde og sa kvar det skulle vere. Men mesteparten la han på plass sjøv. Då eg var ferdig var det berre ein ting igjen, ein sekk med hageavfall, men då eg skulle tømme den var sekken vekk. Det er så kjekt å møte folk som hjelper ein utan å gjere noko vesen av det. Eg trur ikkje den mannen var norsk.
Sidan eg var så langt heimanfrå, tenkte eg at eg kunne fare på EL-kjøp og sjå på oppladbare støvsugerar. Eg såg på dei som stod framme, men det var berre ein som var billeg nok. (Eg sjekkar slike ting på nettet for å ha litt peiling) -og det var heller ingen som var interessert i å ekspedere meg, så eg gjekk derifrå.
Eg gjekk på Plantasjen, ville sjå etter noko å ha i vinduet, men eg fann ikkje noko som passa. Men der var mange fine Primula -  og det var 4 til under 100 kr.for medlemmar og dei ville eg ha. Men eg måtte først bli medlem og eg hadde ikkje telefonen med. Men den hyggelege dama greidde å få det til. Så no er eg også medlem og slepp å sjå at Marit får meir for pengane enn eg. Til slutt handla eg litt mat på Coop. Så dette vart ein innhaldsrik dag for meg. No har eg ete litt og kveikt i omnen , så no skal eg ta helg.
Ønsker alle som er innom her ei god helg, sjølv om veret ikkje er så fristande-  til uteliv i alle fall.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...