fredag, november 17, 2023

Dagbok 20023: 17. november

 

Utsikt frå altanen.

Klokka er no16.38, temperaturen er så vidt over null, men det har vore ein fin dag sjølv om det ikkje har vore så mykje sol som før. Bildet tok eg frå altanen for eit par minutt sidan, det blir tidleg kveld no.
Eg er framleis ikkje heilt i form, men om det er forkjøling eller Corona, veit eg ikkje. Eg veit i alle fall at eg hag vore i lag med folk som har testa positivt på Corona.
Eg sov ikkje godt sist natt men eg kom meg no opp i dag, og eg fekk tatt fredagsvasken min, Eg kom også i mål med Sudokuen, så då reknar eg med at eg er oppegåande. Saken er at sist helg var eg i lag med folk som har Corona, og det var folk som hadde like mange vaksinesprøyter som eg. Eg vart forkjøla sist vår og då var det mange år sidan sist, og eg tek influensavaksine kvart år. Kort sagt ; eg skulle eigentleg ikkje vore sjuk.
Og eg er veldig utolmodig når det er noko som feilar. 
Eg får ikkje gjort så mykje , til dømes bake til jul, men eg får kjøpe kaker på butikken-kanskje.
Eg  tenkjer eigentleg meir på dei som må skofte jobben no i den travle førjuls-tida. I barneskulen , der eg jobba, var adventstida veldig fin-no når eg tenkjer tilbake.
No må eg finne meg litt mat, eg har ikkj eete sidan frokost.
Eg håper at vi alle får ei fin helg


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...