tirsdag, november 14, 2023



Klokka er no16.12, temperaturen ute er minus 5 grader C, og vi har hatt enda ein eventyrleg dag med tanke på vêret. Så mykje sol har vi knapt hatt i november før-det gjer godt med så mykje lys i mørketida. No vert det likevel mindre og mindre sol etter kvart som ho kliv oppover, men enn så lenge har vi den her eg bur, og enda meir på Vernet,
I dag starta vi opp med trening i kaldt lokale fordi varmepumpa var i uorden, vi fekk lov å gå heim, men valde å trene sjølv om det var litt kaldt.
Etter treninga skulle Marit og eg ein tur på ALTI, vi hadde ærend begge to. Det enda med at eg kjøpte eit sett med gardiner som eg har tenkt å ha ved vinduet der varmepumpa står. Eg har ikkje hengt dei opp enno. 
Der var lite folk i kafeen, så Marit foreslo at vi skulle kjøpe oss kaffi og kake. Det var ikkje nei i min munn.
Vi har ikkje fått prata så mykje med kvarandre i det siste så vi hadde eit behov- og det var kjekt å ta seg tid til ein skikkeleg prat.

Då eg kom heim gjekk eg nesten med det samme opp til Vernet, og i dag tok eg ein annan veg så det vart nærmare to runder, men det gjorde godt. I dag trefte eg att ein mann som eg pratar med ofte-eg hadde ei meining om kven han er, men i dag greidde eg å spore han opp. Han nemnde kona si på namn, så eg la meg det på minne og sjekka på 1881. Og det var han som eg trudde. Eg trefte også ei "venninne" som hadde mykje på hjartet og så kom der ein som ho kjende osb. Så i dag har vi prøvd å løyse dei store problema i verda.
Eg har framleis problem med bilda på skjermen, eg treng litt hjelp til å få det i orden. Eg hadde mange bilde i dag, til dømes frå julebutikken på ALTI, den er stor. Dei har tatt både der som Narvesen var og der som Femina var til utstilling.


 

  
                                Vi var ikkje inn,men eg har tre bilde av utstillingane

Då eg endeleg kom heim laga eg meg tomatsuppe til middag. Og då snakkar eg ikkje om posesuppe, men suppe laga frå grunnen, men knuste tomatar på kartong+tomatpure, kvitløk, purreløk og litt frosne grønsaker + bulliongterningar+ hardkokte egg + litt fløte- Eg har ein skvett att som eg kan ha i morgon.
Heile resten av dagen+ kvelden må eg nok lese på leksa-for i morgon er det SPANSK.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...