onsdag, november 08, 2023

Dagbok 2023: 8.november


 Klokka er no17.30 og det er mørke natta ute. Temperaturen på trappa er + 2 grader, og vi har hatt ein nydeleg solskinnsdag. Litt problem med sola i augene då eg køyrde nedover, men det gjekk no bra. Då eg skulle heim att frå "Spansken" var frontruta frosen og eg måtte til å skrape. Det kunne eg ha spart meg om eg hadde lagt teppet eg har i bagasjerommet på ruta før eg gjekk inn- Eg var ikkje særleg flink i spask i dag, eg kunne alt heime, men så knyter det seg når eg eg blir høyrd i leksa- Men eg er ikkje åleine omå ha det slik.

Einar sende melding i går kveld om at han ville komme på besøk. Sidan eg skulle på kurs i dag, kokte eg fårikål i går kveld, så kunne eg berre varme den opp i dag.
Eg sluttar på Spansken klokka 13, og Einar ville komme kl.14. Så den var grei-eg hadde alt klart. Men så fekk eg ny melding frå Einar, han kom ikkje før seinare. Då var det berrre å få på seg HOKA-skorne og ta ein runde på Vernet; og der var det nydeleg i dag, trefte ganske mange, men berre to eg kjenner, eit ektepar.
Einar kom som avtalt og vi åt fårikål som var veldig godt kokt. Etterpå drakk vi kaffi og åt kokosmakronar frå Europris.
I morgon skal dei etter avtalen komme med den nye varmepumpa. Eg sende melding til Helge og han ville prøve å komme. Det er godt å ha med  ein som forstår seg på det -  eg har lite peiling. Viss det blir noko gale så blir det vel han som må reparere.
Eg skal på trening frå 10-11, men dei skal ikkje komme med pumpa før klokka er over 12. Kor mykje over, veit eg ikkje.
No har eg sett i gang oppvasmaskina og klesvaskmaskina, men eg har ikkje sett på varmeomnen for det er framleis varmt i stova etter solskinnet.
I dag hadde VØR-bilen tatt med seg begge plastsekkane, men papirdunken  var berre halvtom. Det er litt irriterande.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...