mandag, november 06, 2023

Dagbok 2023: 5.november

 Klokka har passert midnatt for ein times tid sidan, men eg skriv om det som har vore på sundagen.. Temperaturen ute er no 0 grader, det har vore nokså skya i dag, men fint likevel.

I dag har Rasmus sett nye hjul på bilen min, elles har han ladda opp sin eigen bil, for i morgon reiser han igjen. Dessverre. Elles har han  funne litt av kvart å reparere, så får eg håpe det blir litt enklare for meg framover. Det er ikkje alt eg er så flink til, så eg treng ein handy-man av og til.

Eg laga julemiddag i dag, med fåreribbe m.m. Og så fekk eg spørsmål frå Margrete om ho kunne komme på besøk på ettermiddagen, og det kunne ho sjøvsagt; ho hadde med seg Amanda og hunden Dennis. Etter ei stund dukka Solveig også opp for å treffe broren når han var på desse kantar. Det var ein fin dag for meg , som fekk sjå alle tre barna mine på ein gong, Det skjer ikkje så ofte.

Rasmus og eg vart no sittane oppe ei god stund  etter at dei andre hadde reist, det er så kjekt å ha han her, men det er altfor sjeldan.

Eg har ikkje gått tur i dag og ikkje øvd på spansk-leksa, så eg får litt å ta att i morgon.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...