lørdag, november 04, 2023

Dagbok 2023: 4.november


 Klokka er no 17.13,temperaturen ute er + 9 grader C, og vi har hatt ein fin dag med sol og varme; det er ikkje så mange dagar sidan vi hadde nesten like mange kuldegrader som vi no har varme: men ikkje alle har hatt like mykje sol i dag som vi har hatt her på Vallabøen. PÅ bildet over her ser de at det låg store svarte skyer på himmelen, men så var det ei stripe med klår himmel over fjella i sør.

I dag venta eg Rasmus, han skulle komme i kveld. Men då eg stod opp tenkte eg at eg kunne lage ferdig middagen så den var klar. Eg måtte ta ein liten tur på butikken etter noko eg mangla. Så kom det plutseleg melding frå Rasmus, då var han på Solavågen. Så var det berre å gjere middagen heilt ferdig og dekke bordet. 

Middagen i dag var gulasj , den var grei både til å ete med det samme eller vente. Vi tok ein relativt tidleg middag, for så kunne Rasmus få sove litt etterpå; han hadde ikke sove så mykje natta til i dag. Eg gjekk min daglege tur på Vernet, så det vart stilt i huset. I dag møtte eg ei eg kjenner, ei som eg har treft på treninga, ho er frå Bjørneset, men bur ikkje der inne.

Eg kokte kaffi og fann fram gulrotkake til Rasmus stod opp igjen. Så har vi sete ei god stund og prata, men no er han eit ærend ned på ALTI for å få lada opp bilen. det er skulen sin bil han har denne gongen- og den er elektrisk.


Eg gløymde å skrive GOD HELG i går, men det er no litt att av helga enno.






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...