tirsdag, november 21, 2023

Dagbok 2023: 21.november



 
                                                                   Akkurat no kl 15.40

 Klokka er no 15.40; om sommaren er det midt på dagen, men no kjem kvelden snikande, det er alt begynt å minke på dagslyset. 

I dag har eg ikkje gått på Vernet, for eg hadde rett og slett ikkje tid syntest eg. I dag skulle eg på trening så eg var relativt tidleg i gang med det som skulle gjereast. Eg var glad for at eg har god varmepumpe no, for i dag var tempen minus 8 grader då eg kom ut. 

Det var lite folk på treninga i dag, for det viste seg at alle hadde fått melding på telefonen om at det ikkje var særleg varmt i treningslokalet og dei som ville kunne berre vere heime. Det var eg og to andre som ikkje hadde lese meldinga. Eg trena ei stund, men så gjekk eg. Eg var ut i Vik og skulle bestille frisør til neste onsdag då vi skal ha julebord. Men då eg kom opp i 2.etasje var frisørsalongen vekk. Heldigvis stod det kvar den hadde flytta , så eg fann dei att på butikken som før heitte GÅVEBUDA. Og eg fekk time.

Når eg er i Vik brukar eg å parkere ved ALTI for der er alltid plass. Eg hadde meg ein tur inn på Clas for å sjå om dei hadde noko fint å pynte opp med til jul. Og det hadde dei sjølvsagt, men eg kjøpte ikkje anna enn eit lys til grava, sånn "stearinlys" med batteri. Eg har no hatt slike før, men dette eg kjøpte i dag hadde eit stort batteri, så det kan hende det brenn mykje lenger. Elles tok eg bilde av pynten på blomsterbutikken, det gjekk mykje i rosa julestjerner såg eg.

Eg laga meg litt mat då eg kom heim, og etterpå begynte eg på spanskleksa. Det tek si tid når ein skal lage ein tekst på norsk og så omsette den til spansk på Google translate.

Eg sette på oppvasmaskina, så no er snart oppvasken ferdig. Eg fyrer i omnen for å spare på straumen, men varmepumpa er veldig god, så eg slepp å fyre om morgonen.I morgon er det altså spansk frå 11-13. I dag har eg ikkje vore på Vernet, og no blir det ikkje heller, det mørknar snart.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...