torsdag, juli 27, 2023

Dagbok 2023: 27.juli



 
Klokka er no16.30, temperaturen ute er +21 grader C. Det er overskya og skodde, men "lummert" som vi sa før. Det er vel typisk for hundedagane som vel er no .

Eg kom nettopp att frå Askjellhaugen, der eg var og planta ein ny blomst og tok vekk en gamle, og så klipte eg gras og mose rundt steinen.

I dag har eg hatt litt uvenleg timeplan. Eg høyrde med Einar om han ville innover og male i dag og det ville han, men då han kom var det silande regnver.Eg hadde gjort meg i stand til å gå i bursdagsfeiring til ei  venninne og tidlegare kollega som fylte 90 år i dag. Ho bur no på Ørstaheimen. Det er Ragnhild som ordnar med alt, Astrid og eg var berre MED . Vi var der heilt til klokka var 15.30, og då eg kom heim var Einar reist, men han fekk måla mykje i dag også.

No har eg ein eller to eller tre ting eg skal gjere ute; eg skal plante Rhododendroen som eg kjøpte i går og så skal eg ha utover mold der plankehaugen låg. Då veit eg ikkje om eg rekk meir i dag. Det ser ut til at skodda kan lette og det er no bra.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...