søndag, juli 23, 2023

Dagbok 2023: 23.juli


 Klokka er no18.18, temperaturen ute er +21 grader C og sola skin, som ho har gjort i heile dag.Vi har hartt ein fin dag. Eg starta dagen etter frokost og morgonstell med å gå tur på Vernet, det var varmt , men der er alltid ein liten frisk bris frå vest.

Men eg hadde planer med å jobbe på prosjektet mitt i dag, og sette meg til nedst i hagen og klipte og klipte.Eg klipper for å få "baret" frå  thujahekken opp i sekker, då kan vi ikkje ha dei tjukke greinene med, dei legg eg i ein haug for seg, og så kan eg klippe dei opp og fyre i omnen med dei. Dette er det vi har gjort i alle dagar. No ligg der att haugan med tynne greiner , og så er der mange tjukke greiner også. Det var Wenche som jobba med dei, dei må eg vel sage opp til ved. No har eg ein 13-14 sekker som skal på VØR, så får vi sjå om det ordnar seg-


Som de ser står der att eit lite tre.Eg veit ikkje om det er ein thuja, men den skriv seg frå ein julepynt, akkurat som "ryggebuska" mi.Den skal få stå. Det blir no lenge til alt er i orden, eg skulle ha lært meg skikkeleg med motorsag, men eg er ikkje så fortroleg med den.

Når ein sit i ein stol og klipper greiner heile dagen, har ein ikkje så mykje å skrive om, men eg var ein tur opp til Marit etter at eg la saksa på hylla. Eg skulle absolutt ha vore på grava og planta noko nytt, så det får eg sette på timeplanen. No skal eg slappe av og sjå TV resten av kvelden. Trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...