onsdag, juli 12, 2023

Dagbok 2023: 12.juli


 Klokka er no 23.30, temperaturen ute er+ 13 grader, men inne er det varmt. Det har ikkje vore så mykje sol i dag, men likevel har det vore varmt. På ettermiddag/kveld kom det torever som reinska lufta.

I dag har det skjedd mykje. Vi har fått vekk dungen med fjøler som låg innafor huset, veggen som vart tatt ned i fjor. Rasmus laga seg til med sag i garasjen, Wenche bar opp alle fjølene og eg sorterte og rydda. Fjølene har lege der altfor lenge og skada plenen, men håper at den kan bli grøn igjen om ikkje lenge.

Eg klipte plenen rundt huset til slutt, og sorterte ut det vi skal ha på VØR. Både Rasmus og Wenche gjorde ein kjempejobb, eg hadde aldri greidd det åleine.

Til middag i dag vart det tre store pizza. Rasmus bestilte pr. telefon og han henta dei. Det vart litt sein middag, men dei fleste hadde hatt sein frokost også. I morgon skal vi ut til Hareid og "feire" Solveig sin 60-årsdag. Håper at alle i familien kjem dit.

No går det i spel ved spisebordet på stova. Før det hadde vi  Kviss,  der den yngre garde  viser at dei har mykje kunnskap om mangt. Heldigvis var der spørsmål som eg også kunne svare på.

Elles ryddar eg minst mulig, ingen av oss lid av den grunn. Det er så få dagar vi er i lag , at det viktigaste er å vere det. Rydde kan eg gjere når eg vert åleine igjen-. Og takk og pris , oppvaskmaskina virkar som den skal-så langt.

                                 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...