tirsdag, mai 24, 2022

Dagbok 2022: 24.mai

 

Den første av Marit sine rododendron står i full blomst og pyntar opp i gata vår.

Klokka er no 17.25,temperaturen ute er ca + 15 grader, og i dag har vi regnbyger.

I dag er det ikkje så mykje som feilar meg, anna enn at eg er trøtt. Og det har si naturlege årsak i at eg søv lite og dårleg om natta. Om dagen sovnar eg rett som det er, særleg framfor TV-en.

I dag var vi på trening, Marit og eg, men vi slapp å ha Marit sin bil på verkstafen, for det tok Even seg av. Etter treninga hadde vi berre ein liten tur på ALTI for å kjøpe noko på apoteket, men då vi kom heim vart vi sittande å prate i bilen. Så føremiddagen gjekk fort unna. Eg skulle ut i hagen og jobbe, hadde eg tenkt, men først måtte eg sjå dagens serie-episode.

Så tok eg på meg arbeidsklede og gjekk ut, men der hadde det vore voldsomme regnbyer utan at eg hadde merka det, så det var uråd å legge seg ut i blomsterbedda og styre på. 

Men eg var ikkje arbeidslaus, eg hadde diverse klede å stryke og legge i hop t.d. Og det er alltid noko å rydde inne også. Etter kvart vart det til at eg laga middag  ,og så skulle eg sjå nyheiter, og best det var kobla eg heilt ut og sovna. 

Eg blir litt misfornøgd med meg sjølv dei dagane eg ikkje får gjort ein skikkeleg jobb. Men i morgon er det heimedag, så då får eg slå til. Helgeaft er det for så vidt også. Eg ser på kalenderen og synest desse vårmånadane går så altfor fort, det er no snart slutt på mai også. Og så kjem sommaren-håper eg.

No må eg sette på ein kaffikopp, så eg ikkje sovnar igjen.


Det er her eg skal fylle på med dekkbark, men eg lurer på om eg må ha meir duk under.Det er berre så irriterande at vi må heilt bort i Furene for å få tak i det.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...