tirsdag, april 26, 2022

Dagbok 2022: 26.april


 Klokka er no16.35,temperaturen er +8 grader C og det kjennest veldig kaldt ut. Eg er ikkje frista til å gjere hagearbeid i alle fall. Eigentleg har eg ikkje gjort noko som helst i dag, ikkje ein gong strikka. Dvs.  Marit og eg var sjølvsagt på trening, men etter den tid har eg ikkje gjort anna en n å sjå litt TV og lage middag til meg sjølv. I dag laga eg grønsaksuppe, det er ei stund sidan sist eg laga det. Etter middagen sette eg meg inn for å sjå litt TV mens eg drakk kaffi, og der sovna eg. Dette er noko nytt eg har begynt med-det å sovne etter middag--eg vakna av at telefonen ringde, men kvar var telefonen, i veska mi, og kvar var veska?....då eg fann den og skulle snakke med vedkomande, dvs. Eli,vart forbindelsen borte, men ho sende melding om det ho ville. I morgon er det pensjonistmøte på Bakk-Ola klokka 16, og då skal eg vere der som vanleg medlem, ikkje styremedlem, for første gong.

I dag hadde eg tenkt å få rydde opp litt i garasjen og ute, men det er for kaldt!. Eg hadde ikkje tenkt å gå tur på Vernet i dag, men kanskje gjer eg det likevel, og så blir det vel strikketøy igjen. Eg har begynt på mønsterborden, og eg vart så letta då masketalet var heilt som det skulle. Eg har mykje fine strikkaklede, men her heime går eg stort sett i den oransje kofta, den strikka eg mens Nils enno var heime.

Det var mykje eg skulle ha gjort, det som det hastar mest med er å få klipt håret mitt, det er eit skrikande behov. Men eg veit ikkje om den "gamle" frisørdama mi har begynt å jobbe igjen. Ho som har klipt meg i seinare tid er her ikkje lenger i alle fall, for frisørsalongen på ALTI er stengt. No er eg så frostig at eg trur det beste er å gå ein tur.



DET blei ein tur i kald nordavind, men bjøkene blir grøne og snøen minkar på Helgehornet

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...