mandag, april 11, 2022

Dagbok 2022: 11.april


 Klokka er no 17.00, og det er + 7 grader ute. Litt nedbør i dag, men no er det mest opplett. Eg kom nettopp att frå ein tur på Vernet, prøver å få litt frisk luft og mosjon kvar dag, men i dag hadde eg begynt å gå nedover før eg hugsa å ta bilde.

Eg begynte arbeidsdagen med å moke litt snø, slik at eg skulle få ut bilen-men ikkje meir. Eg var ned på KIWI ein tur og handla inn til familieselskapet som eg skal ha her på onsdag. Eg laga berre ei kake i dag, men det blir vel laga litt meir i morgon. Eg skal syte for at her er nok. Vi skal på restaurant og ete pizza først. Slik gjorde vi det for 4 år sidan også, då var det Rasmus som ordna ut. I dag søkte eg litt hjelp frå "Casa Margarita".

Elles har eg begynt å strikke på genseren som eg fekk garn og mønster til av Solveig i fødselsdagpresang. Eg er ferdig med brotet og har begynt på ei mønsterbord. Eg likar å strikke mens eg ser TV-så då er det bra å strikke ein lang bol utan mønster, nesten.

Det er ikkje så mykje å skrive om når eg går her heime og vasar åleine, men det er no eit livsteikn. Det er mange i familien som fyller år i disse dagar, den neste no er Eirik-han blir 25. Det er lite truleg at han kjem heim for han driv og skriv oppgåver - Han studerer musikk enno. No skal eg strikke ei stund igjen-og høyre på dei grusomme nyheitene. Det er ikkje kjekt, men eg føler at eg vil vite kva som skjer.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...