torsdag, oktober 21, 2021

Dagbok 2021: 21.oktober.

I dag rann det godt med vatn i elvar og bekkar.

Klokka er no15.55, temperaturen ute er + 3 grader, det vekslar mellom regn, sludd og hagl, og no ser eg også eit glimt av sola. Eg plar seie at når det haglar blir vêret betre etterpå, eg får håpe det er sant.
I dag var det spanskkurset klokka 11, og i dag fekk vi eit nytt klasserom på hotellet, det heitte Skåla. Det er eit stadnamn i Ørsta, det også, området mellom Vallahornet og Nivane sånn cirka. Eg veit ikkje kva som gjekk for seg i dag, men der var fullt på parkeringsplassane ved hotellet så eg parkerte ved kulturhuset-der var også mange bilar parkert.
Då eg kom heim att etter kurset, bytta eg på meg joggesko og tok ein runde på Vernet, i staden for å utsette trimmen til seinare. Lite folk på Vernet i dag, men eg møtte venninna mi frå Buthan, heldigvis skulle ho lenger oppover enn eg, ho går veldig fort.
Eg hadde tenkt å lage grønsaksuppe då eg kom heim, men freistinga vart for stor, så eg fann fram spekesilda, laga kålstuing og kokte poteter. Det vart kjempegod middag. No har eg fyrt i omnen og skal kose meg med ein kaffikopp. Elles har eg ikkje noko på programmet. No er det full sol her i stova!-(Men det varte ikkje lenge).

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...