fredag, oktober 29, 2021

Dagbok 2021: 29.oktober

Klokka er no16.55, temperaturen ute er + 13-14 grader. Det har regna før i dag, men no var sola nesten framme. Eg likar ikkje regn, men kulde er verre, så eg er glad så lenge det ikkje er kaldt. I dag har e vore flittig, eg har gjort ein god del husarbeid, tok fredagsvasken etc. Då klokka var ca 13 tok eg ein tur på butikken, og då eg kom heim vart det ein tur på Vernet. Hadde ikkje vore der sidan tysdag, og så blir det neppe tur i morgon for då kjem Bodil og Svein på besøk. Eg ser fram til det, og Svein vil også legge på heilårsdekka mine. Ein veit ikkje ordet av det før vegane er glatte.

 Til middag i dag åt eg resten av  fårikålen frå i går, ikkje all kålen, men plukka ut kjøttet, eg lever litt for godt for tida, må vel over på grønsakdiett igjen snart.Det ser så bra ut med vêret akkurat no. Treng nokre fine dagar fo å få rydda litt meir hagen før vinteren.

Då ønsker eg alle ei god helg! 


                                  Her ser vi Starevegen frå Vernet.
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 6.mai

Klokka er no 17.24, og eg har avslutta dagens arbeid, trur eg. Eg veit ikkje kor lang arbeidsdag ein kan rekne med når ein er 84 . Temperatu...